mine..

Monday, 16 May 2011

ade rupe artis ke???

jam 2:25 petang semalam leya n my sis keluar cuz leya da stress sangat pasal hp tuh.. ktorang bersiap2 pegi ke Bukit Bintang..
tak tau plak ktorang yang 15mei2011 ialah Hari Belia Negara..
sampai2 je nampak ramai giler artis & pengunjung kat tengah2 alam tuh.. tetiba leya pown nampak la beberapa orang artis seperti ONE tengah ber'posing' amik gambar..

(bukan posing pic ni lerr...)

disebabkan leya ni suke b'posing jugak.. leya pown pegi la menyelit kat sebelah mimi(ONE) n new artis (artis bru nak up sebab leya tak kenal.. wakaka~).. seronok amik gambar punyer pasal leya tak sedar pulak da pkol4:30 petang.. leya pown say good bye la kat artis2 tu sume..
(bukannyer dorang kenal leya pown..wakaka~)..
mungkin disebabkan leya dengan semangat melambai2 kat mimi & artis2 tuh.. ade la plak sekumpulan remaja ni datang kat leya
(dengan muka yang sangat menakutkan...)
and....
cakap.."akak nak autograph bole tak??" wakaka~
dorang ingat leya artis kowt..
da dorang dengan penuh xcited bagi leya pen n kertas..
leya pown sign ler kat situ (untuk bagi dorang puas haty jer..)
sis leya dari jaoh da gelak tergolek2 sebab nampak leya melayan 'peminat' leya tuh..kesian je kat dorang..
mesti lepas ni dorang tertanye2 cuz tak de plak 'album' @ 'crite2' leya kuar kat paper.. wakaka~
ttibe leya teringin plak nak tanye kat korang..
leya ni de rupe cam artis ke ek??
wakaka~ 
sory ye 'para peminat' leya sekalian..
bukan niat leya nak knekan korang..
tapi kesian tengok korang bersungguh2..
nanty kalu leya gtau leya bukan artis.. korang malu2 meoww la pulak..
p/s:sory cuz leya tak dapat masokan pic leya..huhu~(=.=)"
jangan lupe comment n follow ok?
thank you.. (^_^)

8 comments:

bungaitucantik said...

artis yer..nk sign!! haha

aliya hamid said...

wakaka~ meh sini cik kak..

'yAnA' Cute said...

wawawa.....gelak da xbunyi sore dah...keh3..
mybe dorg egt ya retis sbb nmpk ya mesra sgt ngn retis2 tuh..haha!! ya retis eh??sma la ngn mas..waaa..femes la ya pas nih..kawan yana retis la!! nak sign (ckp cm apek)hikhikhik... (^_^) gulink2 bce~~

aliya hamid said...

wakaka~ yana, bole cite~

nureenina said...

mak aih..artis la...nak sign :)

aliya hamid said...

hehe~ bkn retis ler.. org tuh salah anggap.. hehe~

workshop girl said...

hahahaha...nak sign jugak la :)

aliya hamid said...

mari2 sini.. nak sign beratur elok2 ye.. jgn rebut2.. sume dapat.. wakaka~