mine..

Sunday, 15 May 2011

argh!! geram sangat ni!!

<3 entry kali ni leya tulis on the spot bile kejadian ni terjadi..

Arghhh!!!! geram sangat2.. cube korang bayangkan.. phone leya ade dua.. & dua2 pulak tu yang rosak msok air.. haish... semalam leya da plan nak kuar pkol11 ni untuk pegi kuar release tension.. hmm... lepas benda ni jadi, tak tau la nak kuar lagi ke tak...=="


<3 yang lagi menambahkan ke'bengang'an leya bile orang yang tak ada kaitan yang marah lebih-lebih..
(da lah lepas rase marah dye kat aku.. cam ape jer...)
mana tak nyer.. nak kate dye yang belikan phone tu memang tak mungkin la kan.. sebab leya beli guna duit poket leya sendiri..

<3 leya tak tau nak tulis ape da.. mungkin sebab marah sangat kot.. haish... (sabar jer leya~~) bagi korang2 yang try kol leya dapat2 tuh..
mintak maaf banyak2 yer...
handphone rosak so, kne tunggu hujung bulan ler kalu nak kol leya..
wakaka~(aku ni marah ke suke????)
<3 leya mintak maaf kalu entry kali ni tak memuaskan hati korang.. sebenarnye leya da siap kan research leya, terus tukar post leya kali ni..
marah punyer pasal.. haishh... harap2 korang doakan ler leya murah rezeki ek.. bole beli hp awal sikit.. wakaka~
terima kasih membaca.. sila komen sikit ek.. thank you~

6 comments:

no_answer said...

aloh cian fone rosak ! hahaha

eh eh , ade entri untuk anda :)

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/bila-huru-hara-datang.html

leya said...

huhu~ kesian kan..?
wakaka~

'yAnA' Cute said...

whoa!! sony xperia tuh..syg kot..
cian kt ya..
sabor je lah~~
hehe
bosan memnjg smpai tertidow...kui3 ^^

aliya hamid said...

wakaka~ sedeyh2..
huhu~~

Syafiq Salim said...

Moga dapat hp ni... usha tangga kejayaan.. :)

aliya hamid said...

wakaka~ thnks syafiq...