mine..

Friday, 27 May 2011

hari nie.....(erk.. semalam...)

Khamis
26 May 2011

07:15:59AM :
hari ni pagi2 lagi leya da siap2 pegi hospital..
de appointment dgn doktor..
 dari salak selatan amik lrt goes to titiwangsa..
dari titiwangsa jalan kaki sampai kat unit Orthopedic & Traumatology in HKL..
huiihhh... penat nyer bjalan..

*****************************************
macam lapar..
McDonald dah ade..
tapi nak makan kat mane xde tempat...
nanty2 je a makan..

******************************************
08:22:39AM :
appoinment pkol9..
ok la ni kowt.. xde la balek lewat nnty..
amik num giliran... 1003..
mak aihhhh..... 1003?? sekarang baru 0803..
siot la.. kene tunggu lame sangat ni.. 

*******************************************
alamak!!
xinform kat ibu ayah lagi pegi hosp ni..
cari num parent>
call>
"salam.. ibu, deqya da kat hospital ni ....">
end call..
check phone..
cari name2 yang agak senang nak borak..
send message>
text message>
"salam.. ya da @hosp.. penat larh">
continue>
send..
msg2 sampai krdt habis..
bosan la plak.....

ade aunt kat sebelah..
borak2 la dulu..
tanyer pasal medical prob dye..
bla~ blaa~ blaa....

********************************************
11:13:56AM :
"Noor A'liya Binti Hamid.."
at last.. name leya dipanggil gak untuk daftar..
erk?? crazy what.. baru nak daftar??
(uh.. government kan.. standard la tuh..)

*********************************************
clock is ticking....
perut da start jamming 9-10 lagu da ni..
pusing2 1 unit ortho..
duduk semula..

*********************************************
12:38:48PM :
no.giliran/bilik
1003 /  9
yeay!! finally!!
dr. mohd : macamne u punyer prob?
leya : doc. I feel so amazing.. tibe2 je saket i da hilang..
dr. mohd : haha~ u sebenarnye da malas nak datang tunggu lame2 lagi ek?
leya : (diam xterkata.. kantoii plak..)
dr. mohd : ok.. ade ape2 yang u nak i bantu?
leya : ermm... doc. camne nak 'tutup fail'?
dr.mohd : macam ni.. (sambil tutup fail yang ade..)
leya : ayarkk.. (bengong gak doc ni..)
dr. mohd : give me your appointment card.
bla~ bla~ blaa~..


p/s : sorry kat korang yang bace ni..
leya da xde idea nak tulis hape..
so, leya share la citer yang bored ni dengan korang..
hoho~~

3 comments:

bungaitucantik said...

mksud 'tutup fail' tu ape yer..
bengong cm doc tu gak..haha

cerita kelakar

Leya Adha said...

huhu~ tutp fail tuh mksudnyer tutup sambungan rawatan lanjutan la.. kalu xtutup tiap2 6bulan kne pegi jumpe doc..

'yAnA' Cute said...

hahaha...sengal la doc tuh...keh3..
nma sy ke??ekeke (pasan lak)haha...