mine..

Saturday, 21 May 2011

semangat da hilang?? =="


hari ni berganda2 leya dapat berita buruk..
huhu~
semangat nak berblogging pown jadi hilang..
sedeyh je..

**********************************************************
leya selalu bagi semangat kat orang pasal couple2 ni..
sedangkan leya sendiri pown ade masalah..
hurm..


3tahun..
lame kan?
sume ni salah leya jugak..
selalu buat masalah..
(time tuh budak2 lagi...)
&
terlalu berharap sangat..
susah nak jumpe orang yang same mcm beliau..
dengar2 crite..
dye da nak tunang/kawen da..
cepat betul jumpe penganti.

da.. malas nak cite pasal cinta2 ni..

*************************************************************
 lagi satu leya sedeyh pasal member leya
(ceh.. padahal bru knl seminggu)
ezad amir (blogger Remaja Power) tuh
ezad ni kire cam guru leya gak la..
lepas kenal dengan dye..
dye bagi leya semangat n ajar leya pasal dunia blogging ni..
dye ni sporting sangat..
(tak macam sesetengah orang..
baru ajar sikit da sombong..huh!)
tapi dye da stop kejap dari dunia blogging ni..
maybe 4 bulan..
maybe lebih..
huhu~
kitorang dari Malaysian Blogger United (MBU) rindu sangat kat dye..
(sebab dye la yang meriahkan MBU)huhu~
 terkunci mulut leya biler tau dye da tinggalkan ktorang..
da lah dye tak de wish ape2 kat ktorang..

ni je kowt luahan haty leya kali ni..
tak tahan plak rase sedeyh ni..
huhu~ T_T

7 comments:

no_answer said...

aku pun dah nak blah dah . esok entri last . pas tuh gudbye

* oke oke cepad buad entri pasal aku pulak :P

nureenina said...

ezad amir..where r eu~ cyan kat geng2 MBU

'yAnA' Cute said...

t.t
cedeyh gler kot..
ezad,knapalah ezad tgglkn MBU??
huh??mengeluh pon xgna..bnda da jd..sabar je lah~~
da xdpt da sembang ngn ezad =.='

aliya hamid said...

huhu.. T_T

cinonex coreyan said...

sabo jela..jgn jadikn yg pergi tu sebagai pemath semngt ok..yg ade ni teruskn la memeriahkn..:)

Mohd Nor Quiyyum said...

x mo sedih2.. life must go on :D

ezuanWAWAN said...

tu laa ! cedeyh giler dye gi ouh :(